Jsme tvůrci (vlastní) budouc(t)nosti

Moji milí,

stále častěji slýchám slova: „Co zase asi bude na podzim, to nám to zase začne“…
Bude to takové, jaké si to „uděláme“. Pokud je i vaší volbou, aby na podzim prostě přišel jen podzim, mám pro vás nabídku: Co takhle společně vybudovat svět, jaký chceme mít? To, že my lidé máme potenciál a sílu Zdroje ve smyslu stvoření, t.j.  že pomoci soustředěné mysli tvoříme „venkovní“ realitu, může někomu připadat jako klišé, ale je to tak. Pokud zaměříme pozornost a určitou intenzitou dané tématice věnujeme bdělé myšlenky, toto téma se následně přenese do našeho života a stane součástí našeho prožitkového světa. Když se ohlédnete, co jsme tvořili minulé roky, a co už velmi dobře umíme, stojí jistě za to, zkusit to jinak. Nikdo z nás určitě nechce žít ve strachu, izolaci, utrpení, nemoci, bídě či válečném konfliktu. Proto stojí byť jen za pokus vytvořit společnost i okolní dění tak, aby se nám v něm hezky žilo. V přijetí sebe sama, ve zdraví, lásce, spolupráci a toleranci vůči druhým. Čím více nás bude v obrazech, myšlenkách a snech vytvářet takovouto realitu, s tím větší pravděpodobností se vše zhmotní a bude se proměňovat svět okolo nás podle našich představ.

A pokud se necítíte fyzicky úplně nejlépe, a stojí vám za to, provést změnu i v tom, čím vaše tělo vyživujete, mohu nabídnout proměnu v trojnosti: Za prvé stojí jistě za to, povšimnout si, čím živíte svou mysl, a zaměnit informace s negativním obsahem, vyvolávajícím strach a nejistotu, za jiné, s opačným nábojem. Za druhé zkuste najít v okolí vodu z pramene a vyměnit ji za kohoutkovou či balenou. A za třetí i odlehčit metabolismu stravou bez masa.

Přeji vám krásné dny ve společné tvorbě :-)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>